Wat doen wij

Insurance People is van oorsprong een detacheringsbureau gespecialiseerd in de verzekeringsbranche. Daarin hebben we veel expertise opgedaan en een breed en hoogwaardig netwerk opgebouwd. Kennis, ervaring en contacten waarmee we voor u van onschatbare waarde kunnen zijn.

Detacheren is onze basis, maar daarnaast hebben we ons ook gespecialiseerd in interim-management, voeren van verzekeringsadministraties en verzekeringsanalyses/risicomanagement. Onafhankelijkheid, kwaliteit en flexibiliteit zijn daarbij voor ons belangrijke kernwoorden. Op deze website leest u alles over ons dienstenpakket en hoe u ons kunt bereiken.

Het gezicht achter Insurance People is Gerben Jansen. Hij is jarenlang werkzaam in diverse commerciële functies binnen de Rabobankorganisatie. Daar is zijn passie voor het assurantiebedrijf ontstaan. Een gezonde drive die zich vertaalt in een grote betrokkenheid. Gerben weet wat er in de branche leeft en speelt en is volledig gecertificeerd volgens de Wft. Om die reden is hij veelal actief als interim professional bij lokale Rabobanken.

Insurance People is gevestigd in Sint Maarten. De interim professionals zijn landelijk inzetbaar.

Reacties zijn gesloten.